South G1

Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7
G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt