South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

South G7

Thjeshtesia ne perfeksionin e saj
Thjeshtesia ne perfeksionin e saj

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt